Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
20% på kicks.no for alle medlemmer hele helgen! Kode: KICKS20 (store bokstaver) gjelder ord. pris.
NUXE

Nuxe – pleiende og naturlig kosmetikk

Laboratoriet Nuxe har røtter tilbake til 1957 og ble på 90-tallet kjøpt opp av Aliza Jabès, som ville utvikle et nytt merke skjønnhetsprodukter. Hun var svært opptatt av aromaterapi og planteterapi, og alle Nuxe-produktene inneholder i dag eksklusive blomster- og planteekstrakter. Produktene føles naturlige og luksuriøse, og de gir komplett pleie til ansikt og kropp. Merket fokuserer hovedsakelig på hudpleie, men fører også parfyme- og sminkeprodukter. I dag er Nuxe et av Frankrikes ledende hudpleiemerker og en ledestjerne innen naturkosmetikk med tilstedeværelse i hele 65 land. Felles for Nuxe-produktene er dessuten at de lukter himmelsk! Hos Kicks finner du et bredt utvalg av Nuxe skjønnhetspleie til ansikt og kropp.

10 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331