Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Moschino

Moschino

Moschino ble opprinnelig skapt av Franco Moschino (1950-1994). Moschino og klesmerket ble berømt for nyskaping, sin iblant eksentriske design og for sine informasjonskampanjer på starten av 90-tallet. Franco var heller ikke redd for å håne moteklassikere som Chanel ved for eksempel å sprite opp den klassiske Chanel-jakken med grelle farger og tilbehør. Moschino har hatt mange spesielle oppdrag. De har blant annet designet klær til åpningen av vinter-OL i Torino i 2006. Moschinos design brukes også i mer tradisjonelle anledninger, som på den røde løperen, der man kan se stjerner som Paris Hilton, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow og Lucy Liu iført Moschinos fantastiske kreasjoner.

Ingen produkter å vise
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331