Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Moschino

Moschino

Moschino ble opprinnelig skapt av Franco Moschino (1950-1994). Moschino og klesmerket ble berømt for nyskaping, sin iblant eksentriske design og for sine informasjonskampanjer på starten av 90-tallet. Franco var heller ikke redd for å håne moteklassikere som Chanel ved for eksempel å sprite opp den klassiske Chanel-jakken med grelle farger og tilbehør. Moschino har hatt mange spesielle oppdrag. De har blant annet designet klær til åpningen av vinter-OL i Torino i 2006. Moschinos design brukes også i mer tradisjonelle anledninger, som på den røde løperen, der man kan se stjerner som Paris Hilton, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow og Lucy Liu iført Moschinos fantastiske kreasjoner.

Ingen produkter å vise
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331