Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Mario Badescu

Enkel, skånsom og effektiv hudpleie. 
Kjemiker og kosmetolog Mario Badescu, som opprinnelig er rumensk, hadde motet til å ha store drømmer og er mannen bak dette ikoniske hudpleiemerket. Mario reiste til USA og åpnet sin første salong i New York i 1967 (som fortsatt befinner seg på det samme stedet den dag i dag). Siden den gang har kundene hans bestått av Hollywoods største kjendiser slik som: Jennifer Aniston, Lucy Hale, Liv Tyler, Charlize Theron, Kylie  Jenner, Kris Jenner, Heidi Klum og mange andre. Ideen bak Mario Badescus produkter har vært den samme i mer enn 50 år: enkle og effektive plantebaserte ingredienser av høy kvalitet er nøkkelen til en sunn, ren og glødende hud. Fremdeles er det slik at Mario Badescus idé om hva som er god hudpleie som er egnet for alle hudtyper og alle typer hudproblemer anses som meget verdifull. Merket utvikler stadig nye innovasjoner ved hjelp av den nyeste vitenskapelige forskningen. 
"Alle fortjener god hudpleie". Ifølge Mario trenger ikke hudpleie av høy kvalitet være et privilegium som kun er forbeholdt de rikeste. Ifølge merkets ideologi er det viktigere å investere i produktets innhold enn i emballasjen. Derfor er produktet pakket i en enkel emballasje som ikke akkurat blender med sitt utseende, men derimot vil innholdet imponere brukerne med sin funksjonalitet. 

42 produkter
Sorter: Mest kjøpte
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331