Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Löwengrip

Löwengrips produkter kjennetegn ereffektivitet og skånsomhet, og har blitt utviklet i samarbeid med et tusentalls kunder, kjemister med lang erfaring og selveste Isabella Löwengrip. De kompliserte formlene inneholder kombinasjonen av kraftfulle, aktive ingredienser og skånsome baser som resulterer i bærekraftige og synlige resultater for hud og hår. Löwengrips produkter blir produsert i Sverige dette på grunn av et ønske om en så effektiv og miljøvennlig produksjon som mulig.

 

Löwengrip – skånsomme og effektive hud- og hårpleieprodukter

Hele livet hadde influenseren og gründeren Isabella Löwengrip lett etter skjønnhetsprodukter som var både skånsomme og effektive. Etter å ha søkt og ikke funnet det hun lette etter, tok Isabella saken i egne hender. I 2012 grunnla hun Löwengrip Beauty sammen med beautyveteranen Pingis Hadenius, med ambisjonen om å tilby hår- og hudpleieprodukter som var tilpasset sensitiv hud, men som samtidig ga synlige resultater. I dag tilbyr Löwengrip rundt 50 hår- og hudpleieprodukter som passer for alle hudtyper – selv den mest sensitive huden.

I løpet av årene har Löwengrips beautyvaremerke vokst og blitt en favoritt hos mange. Noen av deres stjerneprodukter som har mottatt både utmerkelser og ros, er deodoranten Count On Me, tørrsjampoen Good To Go og selvbruningsdråpene Luminous Bronze. KICKS har et bredt sortiment av Löwengrip-produkter, som kan kjøpes både på nett og i butikk – finn dine hud- og hårpleiefavoritter fra Löwengrip hos oss.

Finn beautyprodukter fra Löwengrip for ulike behov og anledninger

Hvert enkelt Löwengrip-produkt er utviklet med tanke på hudens og hårets beste. I produktene finner du derfor aktive ingredienser med hudvennlige fortrinn som arbeider for å gi deg det beste resultatet av hudpleien din. Noen av Löwengrip-produktene innen ansiktspleie og kroppspleie er for eksempel beriket med MICRO PROskin. Ingrediensen er en blanding av prebiotika og probiotika som gir huden glød gjennom strukturerende og utjevnende effekt, styrker hudbarrieren og skaper en fuktreserve som varer i flere døgn.

Löwengrip ansiktspleie – komplette hudpleieserier

Tilfør fuktighet, boost gløden eller reduser fine linjer. Løwengrips sortiment for ansiktspleie omfatter komplette hudpleieserier med fokus på å behandle ulike hudtilstander. Seriene omfatter hudpleieprodukter som rens, ansiktsmasker, kremer, ansiktsskrubb, serum, øyekremer, mist og peelingprodukter.

Löwengrip kroppspleie – tilfør fuktighet, skrubb og smør inn

Løwengrips sortiment omfatter også produkter som retter seg inn mot å pleie og gi næring til kroppen. Velg blant rensende dusjgel, glødgivende kroppsbalm og håndkrem, samt eksfolierende kroppsskrubb som styrker hudens balanse og vitalitet. I kategorien finner du også den bestselgende deodoranten Count On Me.

Gi håret kjærlighet med Löwengrips produkter innen hårpleie og hårstyling

I tillegg til ansikts- og kroppspleie omfatter Löwengrips sortiment også produkter innen hårpleie og hårstyling. Produktene er skånsomme mot hodebunnen og lengdene, samtidig som de fokuserer på å rengjøre, pleie og style håret på best mulig måte. For deg med skadet hår finnes det proteinberiket sjampo og balsam som reparerer i dybden samtidig som de tilfører fuktighet. Du finner også pleiende håroljer og hårmasker, sølvsjampo og Löwengrips populære tørrsjampo, som gir volum og frisker opp håret mellom vask.

Aniktspleie

Kroppspleie

Hår

Styling

Editor's pick

67 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331