Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Gratulerer med dagen! 20% på all makeup fra Urban Decay, Estée Lauder, Lancôme, Clarins, Clinique, Morphe & LH Cosmetics!

Julekalender

KICKS Julekalender 2021:  Maks 3 produkter per person og dag. luke. Gjelder så langt lageret rekker på kicks.no. Vi reserverer oss for eventuelle trykkfeil, prisendringer og utsolgte produkter. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Om dagens luke er utsolgt her på kicks.no - bruk funksjonen "tilgjengelighet i butikk" for å se saldo i din KICKS-butikk. Observer at saldoen oppdateres raskt og er omtrentlig.

Julekalender med flotte tilbud 

Kicks populære julekalender 2021 inneholder herlige tilbud som slippes hver dag fram til jul. Benytt anledningen og unn deg selv noe ekstra luksuriøst, eller finn den perfekte julegaven blant våre daglige skjønnhetskampanjer. Hver dag slippes et nytt tilbud til en hyggelig pris, slik at du kan få sjansen til å oppdage en helt ny skjønnhetsfavoritt! Bak hver luke finner du et nytt tilbud med gode rabatter på sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie fra populære varemerker. I KICKS julekalender åpner du daglig en luke som inneholder et tilbud som gjelder i kun 24 timer, så sørg for å holde deg oppdatert ved å abonnere på vårt nyhetsbrev eller følge oss på Facebook og Instagram. Med daglige skjønnhetstilbud i innboksen eller feeden får du inspirasjon til julehandelen og gode tips om julegaver til både ham og henne. KICKS julekalender er som en smellbongbong fylt med gode tilbud som også gjør det mulig for deg å kjøpe det der luksuriøse skjønnhetssettet som du kanskje ikke alltid kan unne deg.

Julekalender med gode tilbud på sminke og hudpleie 

Gjør et kupp på det beste i julehandelen og bli overrasket av nye tilbud hver dag fram til jul! KICKS julekalender er fullpakket med herlige overraskelser innen skjønnhet og beauty for både ham og henne. Kalenderen vår er som en daglig julegave som inneholder gode tilbud på sminke og hudpleie, slik at du kan unne deg noe ekstra luksuriøst i vinter. Vi åpner en luke per dag i hele desember, og hver luke inneholder eksklusive rabatter og gode priser på sminke og hudpleie fra populære varemerker. Det herlige opplegget gjør at du blir overrasket av et godt skjønnhetstilbud hver dag fram til jul, slik at du kan oppdage nye favoritter eller skjemme deg selv bort med noe luksuriøst som du ellers ikke alltid kan unne deg. Med én kampanje hver dag kan du også få inspirasjon til å kjøpe noe herlig og luksuriøst til dine nære og kjære til jul. De eksklusive rabattene presenteres hver dag før jul, så sørg for å holde deg oppdatert slik at du ikke går glipp av noe!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331