Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Julekalender

KICKS Julekalender 2019: Shop dagens produkt til 50% rabatt hver dag fram til julaften! Maks 2 produkte per luke. Gjelder så langt lageret rekker. 


Om dagens luke er utsolgt her på kicks.no - bruk funksjonen "tilgjengelighet i butikk" for å se saldo i din KICKS-butikk. Observer at saldoen oppdateres raskt og er omtrentlig.

Årets adventskalendere med sminke & hudpleie

Shop her

Her finner du alle julekalenderne / adventskalendere med sminke og parfyme for 2019. Velg mellom flere ulike julekalendere med spennende innehold i alle 24 luker. Adventskalendere med sminke er en perfekt gave å gi bort eller en fin julegave til deg selv. Hos KICKS kan du kjøpe en julekalender fra blant annet KICKS Beauty, Clinique og Rituals. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331