Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Juicy Couture

Det moderne amerikanske merket Juicy Couture ble grunnlagt i 1996 av to venninner som ville lage sine egne laidback, men stilfulle moteklær. Det resulterte i den komfortable joggebuksen i velur som vi alle kjenner, som gjorde stor suksess i Hollywood før den ble en bestselger over store deler av verden. Ti år etter lanserte de sin første parfyme Juicy Couture for women, som ble belønnet med bransjens høyeste utmerkelser. Juicy Coutures parfymeflasker kjennetegnes av den nydelige sløyfen som er knyttet rundt, og de søte og fruktige duftene deres er flørtende, friske og forførende og føles som en lett tropisk bris. Kicks kan tilby et rikholdig utvalg av Juicy Coutures dufter og parfymer til dame.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331