Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

You can do it: Color Blocking

Eksperttips
KICKS makeupartist Gabriel Fontana viser steg for steg hvordan du fikser en trendy fargemaksimert øyemakeup med Morphe Jaclyn Hill Palette Volume II.

Få looken!

Shop øyemakeup

Steg 1. Legg en primer på øyelokket. 
En øyenskyggeprimer sørger for at øyenskyggen varer lenge uten å stripe seg. Det gjør også at nyanser blir sterkere. Påfør med fingrene og vent et halvt minutt før du fortsetter med øyenskyggen.

Steg 2. Påfør gul øyenskygge i øyekroken.  
Bruk en mindre børste og bruk en matt gul øyenskygge som lyser opp øyekroken. En mindre tettere børste gir en intens fargeeffekt.

Steg 3. Legg en oransje øyenskygge midt på øyelokket. 
Velg en mellomstor børste og påfør oransje øyenskygge midt på øyelokket. En børste med luftigere bust gir en mer diskré fargeeffekt.  

Steg 4. Påfør rosa øyenskygge på den ytre delen av øyelokket.  
Marker det ytre hjørnet av øyet med en matt mørkrosa øyenskygge. Bruk en avrundet luftig børste som gir et mykere fargeresultat.  

Steg 5. Dus ut øyemakeupen med en hudfarget nyanse.  
Velg en hudfarget nyanse og dus ut øyenskyggene. En større, litt avrundet og luftig børste er perfekt for skyggelegging, for eksempel i globallinjen.  

Steg 6. Påfør svart mascara. 
Påfør et lag svart mascara, kun på de øvre vippene for å opprettholde fokus på øyelokket.  

Steg 7. Fikser med en settingsspray 
Til slutt, spray en settingsspray over looken din slik at makeupen holder lengre. Velg en matt spray hvis du foretrekker å være fri for glans, eller en med glans hvis du elsker glød. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331