Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

FINAL SALE!

Slik legger du fine gelénegler hjemme

Slik gjør du
Selvfølgelig kan du få til salongfine negler hjemme! Her lister KICKS opp alle tips, triks og produkter som hjelper deg å skape perfekte gelénegler på egen hånd.

Har du lurt på om du skal legge egne gelénegler hjemme? Det finnes mye fin gelélakk, eller gellakk som det også kalles, på markedet, som lover holdbarhet i opptil to uker, uten at du i det hele tatt trenger å bruke UV-lampe. Les KICKS' lille skole for hjemmemanikyr, der vi trinn for trinn forteller hvordan du lykkes med gelénegler hjemme:

 1. Det første du skal gjøre, er å sørge for et rent og glatt grunnlag til neglelakken. På samme måte som du eksfolierer ansiktet, har hendene innimellom behov for en grundig skrubb. En håndskrubb hjelper til med å fjerne smuss og døde hudceller og gi huden glød og mykhet. Ta også vare på neglebåndene i dette trinnet med en peelende behandling. Bruk gjerne en spesiell neglebåndspeeling som vil hjelpe neglene til å vokse raskere, samtidig som du fjerner tørre og ødelagte neglebånd.
 2. Før du legger neglelakk, er det viktig at neglen er gjort klar for manikyr. Begynn med å klippe alle negler i samme lengde og fil deretter kantene slik at de får en jevn form. Det aller mest skånsomme er å bruke en glassfil.
 3. Negleolje er en supergod og viktig del av manikyren. Oljen mykner opp neglebåndene slik at det blir lettere å skyve dem forsiktig ned. Det er viktig at du vasker hendene etterpå slik at det ikke er noen rester av olje igjen på neglene. Det kan ellers føre til at neglelakken fester seg dårligere.
 4. Jevn negleoverflaten med en poleringsfil. Hvis du hopper over dette trinnet, kan neglens naturlige olje trenge gjennom og forkorte levetiden til gelémanikyren. Når det er gjort, tørker du av neglen, gjerne ved hjelp av neglerens.
 5. Nå er det tid for underlakk! Underlakk er en forutsetning for at gellakken skal holde så lenge som lovet. Den gjør også at neglen beskyttes og ikke suger til seg pigment fra den fargede lakken, noe som ellers kan misfarge den naturlige neglen. Så vær alltid nøye med underlakk hvis du vil ha et langvarig og proft resultat!
 6. Velg en – eller flere – farger og påfør neglelakken. Begynn med å trekke en strek midt på neglen, og deretter en på hver side. Da får du et jevnt og perfekt strøk. Legg to strøk lakk for å få en jevn farge.
 7. Sist, men ikke minst, legg et lag overlakk på hver negl. Gi neglene litt ekstra kjærlighet og avslutt manikyren med å massere inn litt neglebåndolje, så slipper du tørre neglebånd som ikke bare er mindre pent, men som også kan gjøre vondt.

Tips! For hvert lag med underlakk, gellakk og overlakk – pass på at du dekker hele negletuppen og gjerne ut over kanten, siden det er her neglelakken pleier å flasse først. Det er også viktig at du legger gelelakken i tynne lag for best mulig resultat.

Bonus: Husk også å smøre inn hendene med en fuktighetsgivende håndkrem. Et smart tips er alltid å ha med seg en liten tube håndkrem i håndvesken. Da kan du smøre inn hendene når som helst i løpet av dagen. Nøkkelen til fine og myke hender er nemlig regelmessig tilføring av fukt.

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331