Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Juks frem trendy fregner

Slik gjør du
Vi elsker fregner! Naturlige, påmalte, små og sjarmerende prikker pynter akkurat nå både modellenes kinn på catwalken og trendriktige kjendiser. Makeup-guru Linda Hallberg forteller hvordan du jukser frem naturtro fregner.

Tegn fregner overalt
– Mal fregnene overalt for å få fregnene til å se så ekte ut som mulig! Ekte fregner begrenser seg ikke bare til nesen og kinnene. De er overalt i ansiktet. Tegn prikker på pannen, halsen og skuldrene, der naturlige fregner også dukker opp, tipser Linda Hallberg.

Lag prikkene forskjellige
– Fregner er ikke perfekt runde og plassert med nøyaktige mellomrom. Ekte fregner har forskjellige størrelser, og alle er ikke like sterke i fargen. Enkelte ligger nesten oppå hverandre, mens mellomrommet er stort mellom andre. Bland derfor forskjellige farger og former – lag noen prikker litt mørkere og noen lysere, enkelte store og andre små. Det uregelmessige sørger for at juksefregnene ser naturlige ut, sier Linda.

Velg riktig produkt
– Hvilket produkt som passer best, avhenger av hvor tydelige fregner du vil ha og hvor viktig det er at de holder lenge. Min favoritt for fregner er mine egne Crayons, og fargen Greige er perfekt til fregner. Til mørkere hud er fargen Brown fin. Fordelen med en penn er at det er enkelt å variere styrken og størrelsen på prikkene. Dessuten sitter de godt. Crayons er vannfaste og tåler både regn og tårer! Med øyenbrynsskygge eller øyenskygge blir resultatet mykere, og det er enkelt å viske bort hvis det ikke blir perfekt på første forsøk. Hvis du vil ha fregner som sitter skikkelig, selv etter at du har vasket bort sminken, er selvbruning et bra alternativ. Dypp en stor pensel i hurtigvirkende selvbruning og drypp det over ansiktet. Resultatet blir naturlig, og prikkene holder i flere dager.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331