Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Juks frem trendy fregner

Slik gjør du
Vi elsker fregner! Naturlige, påmalte, små og sjarmerende prikker pynter akkurat nå både modellenes kinn på catwalken og trendriktige kjendiser. Makeup-guru Linda Hallberg forteller hvordan du jukser frem naturtro fregner.

Tegn fregner overalt
– Mal fregnene overalt for å få fregnene til å se så ekte ut som mulig! Ekte fregner begrenser seg ikke bare til nesen og kinnene. De er overalt i ansiktet. Tegn prikker på pannen, halsen og skuldrene, der naturlige fregner også dukker opp, tipser Linda Hallberg.

Lag prikkene forskjellige
– Fregner er ikke perfekt runde og plassert med nøyaktige mellomrom. Ekte fregner har forskjellige størrelser, og alle er ikke like sterke i fargen. Enkelte ligger nesten oppå hverandre, mens mellomrommet er stort mellom andre. Bland derfor forskjellige farger og former – lag noen prikker litt mørkere og noen lysere, enkelte store og andre små. Det uregelmessige sørger for at juksefregnene ser naturlige ut, sier Linda.

Velg riktig produkt
– Hvilket produkt som passer best, avhenger av hvor tydelige fregner du vil ha og hvor viktig det er at de holder lenge. Min favoritt for fregner er mine egne Crayons, og fargen Greige er perfekt til fregner. Til mørkere hud er fargen Brown fin. Fordelen med en penn er at det er enkelt å variere styrken og størrelsen på prikkene. Dessuten sitter de godt. Crayons er vannfaste og tåler både regn og tårer! Med øyenbrynsskygge eller øyenskygge blir resultatet mykere, og det er enkelt å viske bort hvis det ikke blir perfekt på første forsøk. Hvis du vil ha fregner som sitter skikkelig, selv etter at du har vasket bort sminken, er selvbruning et bra alternativ. Dypp en stor pensel i hurtigvirkende selvbruning og drypp det over ansiktet. Resultatet blir naturlig, og prikkene holder i flere dager.

Eyeliner og kajal

Kjøp her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331