Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

You can do it: Krøll håret med en rettetang

Eksperttips
Vil du lære å lage krøller med rettetang? KICKS frisør Venus svarer på de vanligste spørsmålene og viser deg hvordan du enkelt kan style krøller som varer hele dagen og kvelden!

Få looken!

Shop her

Hvordan vrir jeg tangen for å få krøller? 

Del håret i seksjoner og begynn å krølle fra undersiden. Krøll seksjoner som er omtrent to fingre brede. Start fra toppen og dra tangen sakte langs håret mens du vrir den litt. Det er litt den samme teknikken som når du krøller et gavesnøre med saks.  

I hvilken retning skal jeg holde tangen? 

Det kommer an på hvilken form du vil at frisyren din skal få. Tenk derfor på retningen når du krøller. Hvis du vil at håret skal falle bort fra ansiktet, krøll bakover, og hvis du foretrekker krøller som faller mot ansiktet, krøll framover.  

Hvordan fikser jeg beach waves? 

Hvis du krøller annenhver krøll framover og annenhver bakover, får du et en fin beach-look. Style deretter med saltvannsspray og tørr sjampo for å få en fantastisk salt finish. La gjerne tuppene være rette for å få en mer slurvete følelse.  

Har du noen gode tips for langt eller kort hår? 

Hvis du har langt hår, er det best å krølle hele håret, men hvis du har kortere hår, kan det være fint å bare krølle annenhver seksjon. Når halvparten av håret er rett, får du et pent naturlig utseende i det korte håret. Det er også raskt å fikse!  

Hvordan får jeg krøllene til å holde? 

Forbered håret med en lett hårspray eller primer før du krøller håret for å få holdbare krøller fra start. La deretter krøllene avkjøles ordentlig før du tar på håret og styler ferdig, slik at de holder bedre. Så lenge de fremdeles er varme, mister de formen hvis du børster eller trekker i dem. Til slutt, spray hårspray med lett eller middels fasthet både over og under hele håret for å fiksere. Forsikre deg om at hårsprayen når rundt alle krøllene for å gjøre dem så holdbare som mulig.  

Ikke glem varmebeskyttelsen! 

Forbered håret med varmebeskyttelse slik at det ikke blir skadet av den varme tangen. De fleste varmebeskyttere inneholder, i tillegg til varmebeskyttelse, også pleie- og fuktighetsgivende ingredienser som styrker håret og det mykere.  

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331