Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Tutorial til krøllete hår: Naturlige krøller med krøllstav

Slik gjør du
Lengter du etter virkelig spenstige, naturlige krøller? KICKS hårstylist viser – steg for steg – hvordan du enkelt lager fine, romantiske krøller som holder seg hele dagen og kvelden!

Produkter for å få naturlige krøller

Shop hår
 • Steg 1: Beskytt mot varme med en varmebeskytter
 • Steg 2: Krøll vertikalt i seksjoner
 • Steg 3: Gjør krøllene holdbare – la dem bli kalde
 • Steg 4: Børst gjennom håret
 • Steg 5: Fikser med hårspray

Steg 1 – Beskytt mot varme

Forbered håret med varmebeskytter for at det ikke skal ta skade av den varme krøllstaven. I tillegg til varmebeskyttelse inneholder de fleste varmebeskyttere også pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som styrker håret og gjør det mykere. Varmebeskytter finnes i mange former, for eksempel spray, krem eller olje. Velg en variant som passer nettopp for ditt hår.

Steg 2 – Krøll vertikalt

Del håret i seksjoner og krøll først det underste håret. Ta en hårlokk som er omtrent like bred som to fingre, krøll og hold krølltangen på plass til hele hårlokken er varm. Begynn nedenfra med tangen vertikalt for å få korketrekkereffekt. Hvis du holder tangen horisontalt, får krøllene i stedet en mykt bølget form. La gjerne tuppene være rette for en mer uvøren frisyre. Hvis du liker mye volum, krøller du helt inn til hodebunnen. Hvis du i stedet lar den siste biten før skillen være rett, får du en bohemisk retrolook. Tenk også på hvilken retning krøllene skal ha når du styler nærmest ansiktet. Hvis du vil at håret skal falle bort fra ansiktet, krøller du bakover, og foretrekker du krøller som faller over pannen, krøller du fremover.

Steg 3 – Gjør krøllene holdbare

La krøllene bli helt kalde før du tar på dem, så holder de seg bedre. Så lenge de fortsatt er varme, mister de formen hvis du børster eller trekker i dem. Så sprayer du med hårspray med lett eller medium hold både under og over hele håret for å fiksere. Sørg for at hårsprayen kommer til rundt alle krøllene for å gjøre dem så holdbare som mulig. Så lar du hårsprayen tørke helt.

Steg 4 – Børst for en naturlig look

Børst godt gjennom hele håret med en hårbørste eller med fingrene for å få en mer naturlig look. Når krøllene børstes sammen og ikke hver for seg, faller de finere sammen. Jo mer du børster, desto mer naturlige ser krøllene ut. Børst gjerne med hodet opp ned, så blir frisyren luftigere og du kommer til alle hårstråene.

Steg 5 – Fikser med hårspray

Til slutt gir du frisyren enda mer holdbarhet med fikserende hårspray. Velg en spray med glans for en mer elegant look og en tørrere spray hvis du foretrekker følelsen av beach hair. Hvis du vil forsterke glansen eller den tørre finishen enda mer, avslutter du med glansspray eller en lett tørrsjampo.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331