Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Slik får du volum og holdbare krøller, steg for steg

Slik gjør du
Björn Axéns top stylist Cattis Ylinenpää viser steg for steg hvordan du får volum – og får krøllene til å holde lengre. Produktene finner du på kicks.no.

Steg 1: Rengjør og fukt

Shop hårpleie

Pass på å velg en sjampo og balsam som passer til din hårtype. Har du rett og flatt hår er det volumsjampo- og balsam som er første steget for å få til vakre og holdbare krøller. Hårkur er det produktet som bygger opp og styrker håret mest av alle. Ta derfor en kur ca. en gang i uken, for at håret skal se så bra ut som mulig. Er håret ditt veldig tørt kan du bruke en kur hver gang du vasker håret i stedet for balsam. 

Steg 2: Stylingprodukter i fuktigt hår

Shop Styling

Mange tror at styling produkter bare skal appliseres i tørt og fønet hår – men det er veldig viktig å jobbe inn styling produkter når håret er halvtørt for å få en ordentlig og holdbar effekt. Når du vil ha skikkelig volum er en saltvannspray og en volummousse et godt valg. Og skal du bruke hårføner og krølltang (eller rettetang) er en varmebeskyttende et must, for å ikke slite på håret.

Steg 3: Styling i tørt hår

Shop styling

For å fiksere og forlenge holdbarheten må du bruke finishprodukter etter du har fønet håret. Et tips når du skal krølle håret er å bruke en spray før du krøller, da holder krøllene enda lengre. Når krøllene er avkjølt, kam gjennom håret for å separere krøllene og få fine bølger. Avslutt med en volumspray som gir en holdbar tekstur og gjør håret luftigere.  

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331