Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Salt Water Spray 150 ml

Salt Water Spray 150 ml

Björn Axén

For deg som ønsker en hard holdbarhet, volum og struktur i håret. Gir samme deilige følelse som når du bader i saltvann.
139 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Salt Water Spray
p850967
v35852136
Björn Axén
NOK
139

Omtaler

Astrid | 18-11-2019
Helt ok spray, men jeg synes at jeg må spraye en del av den i håret for å få den teksturen man får når man bruker saltvannsspray. Lukten er ikke overveldende, slik som enkelte andre hårsspray, hvilket er et pluss.

Mer Informasjon

For deg som ønsker en hard holdbarhet, volum og struktur i håret. Gir samme deilige følelse som når du bader i saltvann. Salt Water Haze etterlater en grov og tørr følelse i håret som skaper definisjon og volum tilsvarende et saltvannsbad. Produktet er drøy i bruk og varer lenge. Inneholder varmebeskyttelse og UV-filter.
Spraya jämt på fuktigt eller torrt hår. Styla sedan som vanligt.
Aqua, Alcohol Denat, Sodium Chloride, Magnesium Sulphate, Sorbitol, PVP, Laureth-12, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, PEG-25, PABA, Diazolidinyl, Urea, DM Hydantoin, Parfum, Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Coumarin.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331