Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Björn Axén - svensk hårpleie i verdensklasse

Björn Axén var mannen som endret den svenske frisørbransjen totalt på 60-tallet med sine egne salonger og hårprodukter samt internasjonale samarbeider. I tillegg var han frisør for det svenske hoffet og satte i mange år opp håret for dronning Silvia til høytidelige anledninger. Björn Axéns frisører har utviklet et komplett sortiment av produkter som både brukes i salongene og kan kjøpes med hjem, slik at du kan fortsette å gi håret førsteklasses pleie og styling hjemme. Produktene inneholder nøye utvalgte alger og mineraler som styrker håret og gir fuktighet til hodebunnen. Björn Axén tilbyr også stylingverktøy og varmebeskyttende produkter. Hos Kicks finner du et stort utvalg av Björn Axéns hårprodukter av topp kvalitet samt nyttige instruksjonsvideoer.

Björn Axén – profesjonell hårpleie og styling for alle hårtyper

Björn Axén er kjent for sitt brede og profesjonelle utvalg av hårpleie og styling – og du finner en mengde forskjellige produkter i sortimentet. Björn Axén har mer enn 50 års erfaring av hår og har utviklet de beste produktene for at du skal kunne ta vare på håret ditt på riktig måte. Oppdag ulike produkter innen hårpleie, hårstyling og hårfarge fra Björn Axén – finn produkter som sjampo, balsam, spray, varmebeskyttelse og hårbørster. Alle produktene fra Björn Axén er utviklet med hensyn til mennesker og miljø.

Personen bak det velkjente hårvaremerket er frisøren Björn Axén, som tok hårpleie og frisøryrket i Sverige til et nytt nivå. Björn Axéns produktutvikling startet i 1984, men frisøren Björn Axén åpnet sin første salong i Stockholm allerede i 1963. I dag, 50 år senere, er Björn Axén et av Sveriges sterkeste varemerker innen hårpleie – og har vunnet prestisjefylte utmerkelser for sine produkter. I tillegg til å utvikle hårpleieprodukter arbeider Björn Axén med kursprogrammer for frisører og har flere salonger rundt omkring i Sverige.

Björn Axén – finn riktige produkter for ditt hår

Björn Axéns sortiment omfatter rundt 60 pleie- og stylingprodukter, som er utviklet for å passe til ulike typer hår og behov. Finn fuktighetsgivende og fargebevarende sjampo, reparerende balsam, mykgjørende håroljer, varmebeskyttende sprayer og volumbyggende mousse. Hvis du vil sette håret i fokus med en ny hårfarge, finner du forskjellige hårfargingsprodukter i Björn Axéns sortiment. Med Björn Axéns Color Shot-produkter kan du enkelt farge håret i ulike farger – velg en oppkvikkende rosa nyanse eller en fin lilla farge. Med Björn Axéns Color Shot i fargen Honey Blond kan du for eksempel forsterke de lyse pigmentene i et blondert hår. Det samme gjelder for Björn Axéns Color Shot i øvrige farger. Du bestemmer selv hvor intens fargen skal være – bland inn ønsket mengde i din favorittbalsam.

75 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331