Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Populære ansiktspaletter

Rougepaletter og contouringkit med massevis av farger er ikke bare for makeupartister. KICKS forteller deg hvorfor du trenger en ansiktspalett i sminkevesken din – og hvordan du bruker den på den beste måten.
Del

VET DU HVA som gjør contouringkit og rougepaletter så uunnværlige i makeuprutinen? Poenget med flere ulike toner for ansiktet er at de gjør det mulig å skape dybde i fargen, og at du kan skreddersy nyansen din etter årstid eller slik at den passer looken din perfekt. Velg den mørkeste fargen på contouringpaletten og bruk der din naturlige kinnskygge er dypest. Deretter legger du en pigmentsterk rougefarge på kinnets rundeste del, og koster på en lysere rougenyanse rundt kantene for å myke opp og tone ut den sterke fargen. Varm deretter opp hele ansiktet ditt med en solkysset nyanse, i en tone som er smigrende for hudfargen din. De skimrende nyansene, som gir glød, påføres til slutt på de høyeste punktene på ansiktet. Når du ikke vil ha en like kraftig makeuplook, nøyer du deg med å bruke bare én nyanse, og de dagene du vil maksimere gløden, bruker du bare fargetonene med skimmer. Og husk at fargene ikke bare kan brukes i kinnene – de blir akkurat like fine på øyelokkene!

Ansiktspalett med seks matte og skimrende nyanser av rouge, highlighter og bronzer.

Stor ansiktspalett med åtte nyanser for hele ansiktet.

Luksuriøs palett med regnbueskimrende solpudder, rouge og to highlightere, som er smigrende for alle hudtoner.

Ansiktspaletter med fjærlett highlighter, rouge og solpudder samt speil i lokket. Finnes i en mørkere og en lysere variant.

Palett med highlighter, bronzer og rouge i både matt og skimrende versjon.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort