Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Origins: hudpleie fra naturen

Origins henter de beste ingrediensene fra naturen og bruker vitenskapen til å dokumentere at de faktisk fungerer. Produktene, som er inspirert av tradisjonell legekunst, fås nå eksklusivt hos KICKS.

Dagens beautyinteresserte nøyer seg ikke lenger med hudpleie fremstilt av naturlige ingredienser, de krever også at produktene gir resultater. Da det amerikanske hudpleie- og skjønnhetsmerket Origins ble grunnlagt i 1990, lot de en gruppe kjemikere og forskere se nærmere på den typen planter som har vært brukt i tradisjonell legekunst i flere tusen år, for så å gå i dybden og finne ut hvilke av dem som faktisk har vitenskapelig dokumentert virkning. Planter fra hele verden ble undersøkt og deretter brakt til Origins’ laboratorier i New York, Shanghai og Belgia. De så blant annet på oppstrammende rosenrot fra de sibirske fjellene, som senere dannet grunnlaget for Origins’ antialdringsserie Youthtopia.

Naturen i sentrum

Et annet planteprodukt som ble undersøkt, var de lodne knoppene med svært høyt innhold av antioksidanter som vokser i Fujian-fjellene i Kina og brukes til hvit te. Nå er de hovedingrediens i Origins’ hudpleieserie A Perfect World. 

Allerede fra starten hadde Origins en uttalt og tydelig profil: Naturen skulle stå i sentrum, på alle måter. Det betyr altså ikke bare at produktene fremstilles ved hjelp av naturlige ingredienser, men også at selskapet tenker bærekraft i alt de gjør. Under fremstillingen, der de naturlige ingrediensene blandes slik at huden kan utnytte dem best mulig, brukes det for eksempel fornybar energi, som vindog solkraft. Siden oppstarten i 1990 har de også plantet over en million trær for å verne om og gi tilbake til naturen. 

Origins gir tilbake til naturen

I Norge og Sverige får du nå Origins bare hos KICKS, og de siste årene har svenske Gustaf Törling jobbet med å utvikle og tydeliggjøre Origins’ profil. Han har tidligere jobbet i motebransjen med varemerker som Gucci, Levi’s og Tom Ford, og det første han gjorde da han kom til Origins, var å fornye emballasjen og logoen. 

– Origins’ produkter er fantastiske, men de har ikke fått den oppmerksomheten de fortjener. Varemerket står for svært mye positivt, men det har ikke kommet godt nok frem tidligere, sier Gustaf Törling til KICKS. 

– At Origins kan brukes av absolutt alle, er kanskje det som tiltaler meg personlig aller mest. Derfor har vi valgt å vise bare vanlige mennesker i de nye kampanjene. Vi vil ikke vise frem perfekt hud eller perfekte kvinner, men heller vise hvem Origins-kunden er, forklarer Gustaf Törling, som også forteller hvilket av de mange Origins-produktene som er hans egen favoritt. 

– Jeg har en liten datter, så jeg sover ikke på langt nær så mye som jeg burde. Men da jeg prøvde Origins’ øyekrem Dr. Weil Mega-Bright Dark Circle Minimizer, fikk jeg selv erfare at naturlige ingredienser virkelig fungerer. Den fjernet de mørke ringene under øynene, så nå føler jeg meg mye penere!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331