Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Find your foundation finish with Lancôme

Det franske skjønnhetshuset Lancôme er mestere på beauty, ikke minst på foundation. Vi guider deg til riktig produkt, perfekt farge og gir profesjonelle tips som gir deg drømmebasen!

VELG FINISH 

Hvilken finish som passer deg best, avhenger av hudtype og personlig smak. Ofte ser for eksempel tørr og moden hud best ut i foundation med glød, mens fetere hudtyper og kombinasjonshud gjør det best i matte varianter, som demper glans. Hvis du foretrekker en matt base makeup, er Teint Idole Ultra Wear Foundation det beste valget for deg. Denne superpopulære og heldekkende foundation gir en fløyelsmyk og naturlig matt finish som varer i opptil 24 timer. Hvis du elsker glød, er Teint Miracle Foundation fantastisk i stedet. Den fukter huden din og gir en lett dekkende base med fantastisk glød. Både Teint Idole Ultra Wear Foundation og Teint Miracle Foundation inneholder også solbeskyttelse.  

VELG FARGE 

Når du har valgt hvilken foundation som passer best for deg og huden din, er det viktig å velge en passende nyanse for å få et profesjonelt resultat. Den rette foundation-nyansen er den som matcher hudtonen på halsen. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for på kinnet eller baksiden av hånden. Husk også at hudtonen din endres i løpet av året. De fleste trenger en vinternyanse og en sommernyanse. Teint Idole Ultra Wear Foundation er tilgjengelig i hele 45 nyanser, slik at alle kan finne en perfekt match, uavhengig av årstid og hudfarge.  

APPLISER RETT 

Hvilket verktøy du bruker for å legge foundation påvirker hvor dekkende den blir. En stor makeupsvamp, også kalt en blending sponge, er perfekt for å gi mer dekning, for eksempel på nese, hake og under øynene. Selv foundation-børster med bust som sitter veldig stramt gir en mer dekkende base. En luftig børste med myke og fleksible børstehårstrå gir i stedet en lettere og mer transparent sminke.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331