Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Brush Crush

Med de rette penslene, kostene og svampene får du en enda finere makeupbase. Her er noen av favorittene i verktøykassen som hjelper deg å pensle som en proff!

Fjærlette pensler – for en naturlig finish

Luftige pensler med fleksibel bust fordeler makeupen tynt og jevnt og gir en lettere, mer transparent makeupbase. Fluffy verktøy passer for deg som vil ha en virkelig naturlig finish, og som vil at sminkingen skal gå unna. Også pudder, rouge og bronzer er best å legge med store, fluffy pensler.

Tett bust - for maksimal dekning

Makeuppensler med børstehår som sitter helt tett, gir en mer dekkende overflate. De gjør det lett å få til en makeupbase som ser jevn og naturlig ut, også når du bruker en foundation med høy dekkevne. Dessuten føles de tette penslene deilig myke mot huden!

Makeupsvamp alt i ett

En stor makeupsvamp, en såkalt beauty blender, kan brukes i alle stegene til makeupbasen og er ekstra fin til kremprodukter. Den er perfekt for å gi mer dekning, for eksempel på nesen, haken og under øynene. Den store svampen skal fuktes før bruk for å unngå at den suger opp for mye av produktet når du legger flytende makeup.

Stor og flat - til primer

Primer påføres helst med en tett, flat pensel som fordeler produktet jevnt og kommer til i alle kriker og kroker. Bruk fingrene til primer på mindre områder i ansiktet, for eksempel rundt nesen eller på øyelokkene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331