Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

IDUN Minerals

IDUN Minerals er et svensk bærekraftig skjønnhetsmerke som kombinerer ingredienser med høyrensende mineraler, for et naturlig og feilfri resultat. Produktene er utviklet i et nært samarbeid med forskere og dermatologer, og passer alle hudtyper, selv en sensitiv hud. Takket produkter av høy kvalitet og et bredt spekter av nyanser har produktene fått utmerkelser fra Swedish Beauty Awards, Scandinavian Global Make-up Awards och ELLE. 99% av alle produkter er veganske. IDUN Minerals strever etter å være et inkluderende og bærekraftig skjønnhetsmerke, og arbeider aktivt med bærekraftige spørsmål og reduserer miljømessige avtrykk.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331