Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Huxley

Huxley er et moderne, koreanske hudpleiemerke som prioriterer hudens naturlige skjønnhet. Huxley vil holde sine produkter genuine og ærlige og fokusere helt på det som er viktig innen hudpleie. Produktene fokuserer på å ta hånd om hudproblemer som i et urbant miljø forårsakes av luftforurensninger og stress. Effektiviteten til Huxleys produkter baseres på den unike frøoljen fra kaktusfiken, som er kjent for sin ekstreme fuktighetsgivende effekt og sitt høye antioksidantnivå. De ECOCERT-sertifiserte kaktusfikenfrøene samles inn i Sahara, Marokko. De håndplukkede frøene kaldpresses for å på beste måte få frem de hudpleiende egenskapene.

 

Huxley hudpleieserier som tilfører fuktighet, beskytter og styrker huden

 Høye fjell, dype innsjøer og brede sandørkener. Huxley leter både dypt og vidt for å finne ingrediensene med de mest hudvennlige fortrinnene, for deretter å berike produktene sine med dem. Huxleys sortiment består av hudpleieprodukter som virker for å pleie huden på ulike måter. Velg mellom kremer som tilfører fuktighet og glød, eller essenser og serum stappfulle av hudbeskyttende antioksidanter. Superingrediensen i alle Huxleys produkter er frøolje fra kaktusfiken, som inneholder en imponerende mengde E-vitamin. I hudpleie har vitamin E en styrkende effekt på huden – den gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere og nøytraliserer frie radikaler. Huxley-sortimentet omfatter også herlig kroppspleie med fuktighetsgivende kremer og oljer. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter fra Huxley – kjøp hudpleie fra Huxley online på kicks.no!

Hvilke hudpleieprodukter fra Huxley passer for huden min?

 Den koreanske hudpleien er kjent for sine essenser, boostere, ampuller og tonere. Og etter at K-Beauty-trenden tok verden med storm, har disse hudfavorittene blitt et vanlig innslag i hudpleierutinen. I Huxleys sortiment finner du alt fra myke, oljebaserte essenser til pH-balanserte ansiktsmister, næringsrike øyekremer, antioksidantrike kremer og syrebaserte tonere. Produktene passer for alle hudtyper og har til formål å tilføre fuktighet, beskytte og styrke huden. Hvilket hudpleieprodukt som passer best for deg, kommer derfor ganske enkelt an på hvilken effekt du vil at hudpleien skal ha på nettopp din hud. Ettersom Huxleys produkter fokuserer på å behandle ulike typer hudproblemer, kan du velge produkt etter det resultatet du ønsker. Har du tørr hud? Da passer Huxleys fuktighetsgivende produkter perfekt for deg. Produktene som gir maksimal fuktighet, er fremfor alt kremen Fresh and More, essensen Grab Water og oljen Light and More. Hvis du opplever at huden din er gusten, har Huxley produkter som er stappfulle av antioksidanter som gir energi og glød til huden. Kremen Glow Awakening er beriket med fuktighets- og glødgivende ingredienser som gir en herlig glød. Ved å velge ut de produktene som passer for dine hudproblemer, kan du sette sammen din egen hudpleierutine. Hvis du syns det er vanskelig å finne ut hvilken hudpleie som passer for huden din, kan du få hjelp av våre eksperter i en KICKS-butikk nær de.

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331