Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Huxley

Huxley er et moderne, koreanske hudpleiemerke som prioriterer hudens naturlige skjønnhet. Huxley vil holde sine produkter genuine og ærlige og fokusere helt på det som er viktig innen hudpleie. Produktene fokuserer på å ta hånd om hudproblemer som i et urbant miljø forårsakes av luftforurensninger og stress. Effektiviteten til Huxleys produkter baseres på den unike frøoljen fra kaktusfiken, som er kjent for sin ekstreme fuktighetsgivende effekt og sitt høye antioksidantnivå. De ECOCERT-sertifiserte kaktusfikenfrøene samles inn i Sahara, Marokko. De håndplukkede frøene kaldpresses for å på beste måte få frem de hudpleiende egenskapene.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331