Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

GUERLAIN hudpleie

Guerlain Abeille Oil

Hudpleie

Siden 1828 har Guerlain jobbet med å skape de ypperste hudpleieproduktene for kvinners søken etter naturlig skjønnhet og ungdom. Dagens hudpleieprodukter fra Guerlain er et resultat av mange års erfaring, dristig alkymi og nådeløs forskning som til sammen sikrer den vinnende kombinasjonen av luksus og kvalitet.  Velger man et Guerlain hudpleieprodukt får man en sanselig følelse av luksus ved hjelp av drømmeaktige teksturer og elegante dufter.

40 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Guerlain har et bredt sortiment av hudpleie som dagkrem og nattkrem, serum, ansiktmaske som sheet masks, lipcare, lotion, øyekrem og ansiktsrens. Guerlain har eksklusive og lukeriøse produkter for kroppen men herlige dufter. Det kommer fem ulike hudpleie kolleksjoner, Orchidée Impériale er en komplett serie som tar vare på huden og som har blitt utviklet under årene slik at Orchidée Impériale alltid er en global anti-defence serie som gir de beste resulatene. Hudpleieserien Abeille Royale inneholder bie ekstrakt som er den mest effektive naturlige heeling substansen, som reparerer og reduserer rynker og fine linjer. Super Aqua er en fuktighetgivende ant-wrinkle serie som hjelper huden å opprettholde ungdommeligheten, brukes regelmessig for best resultat. Météorites er fuktighetsgivende krem som jevner ut, glatter og gjør huden vakrere med glød og utstråling. Gir huden en herlig glød. Kjøp Guerlain hudpleie hos KICKS.

;
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331