Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Just for you! 25% på Estée Lauder, Clinique & Origins!  Gjelder 30.06-02.07.

Guerlain har et bredt sortiment av hudpleie som dagkrem og nattkrem, serum, ansiktmaske som sheet masks, lipcare, lotion, øyekrem og ansiktsrens. Guerlain har eksklusive og lukeriøse produkter for kroppen men herlige dufter. Det kommer fem ulike hudpleie kolleksjoner, Orchidée Impériale er en komplett serie som tar vare på huden og som har blitt utviklet under årene slik at Orchidée Impériale alltid er en global anti-defence serie som gir de beste resulatene. Hudpleieserien Abeille Royale inneholder bie ekstrakt som er den mest effektive naturlige heeling substansen, som reparerer og reduserer rynker og fine linjer. Super Aqua er en fuktighetgivende ant-wrinkle serie som hjelper huden å opprettholde ungdommeligheten, brukes regelmessig for best resultat. Météorites er fuktighetsgivende krem som jevner ut, glatter og gjør huden vakrere med glød og utstråling. Gir huden en herlig glød. Kjøp Guerlain hudpleie hos KICKS.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331