Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Gilette

Gillette begynte å lage barberhøvler allerede i 1901 og har gått i bresjen for utviklingen av barberhøvelen siden den gang. Gillette lager produkter som fjerner uønsket hår på en effektiv og skånsom måte, med produktserier for både menn og kvinner. Sortimentet består av barberhøvler, barberblader, engangshøvler og barbergel, alt for å gi deg en behagelig og glatt barbering hver gang. Huden tilføres fuktighet og blir ikke irritert – det er ikke for ingenting at slagordet deres er «The best a man can get». Og Gillette er ikke dårligere for damer! Hos Kicks kan du få alle Gillette-produktene du trenger for å fjerne uønsket hårvekst på best mulig måte.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020