Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Florence By Mills

Clean Beauty – Hudpleie og sminke skapt for oss. Florence by Mills er skapt med kjærlighet av skuespilleren og modellen Millie Bobby Brown (aka Mills). Mills er blant annet kjent for sin rolle i Stranger Things og har i løpet av karrieren sittet i hundrevis av sminkestoler – noe som fikk henne til å innse at skjønnhet egentlig handler om å elske og uttrykke oss selv. Derfor oppkalte hun merket sitt etter bestemoren Florence; en kvinne som gjennom hele livet omfavnet seg selv og tillot seg å gjøre ting som gjorde henne glad.

Hele merket handler om å definere våre egne vilkår for skjønnhet – uten regler, skjønnhetsstandarder og perfeksjon. Det å tørre og leke med hvordan vi ønsker å se ut og føle oss – å virkelig leve.

Florence by Mills er her for å gi oss hudpleie og sminke som er gøy, vegansk og enkel å bruke! Et finere og mer strålende alternativ for oss og vennene våre. For det er på tide at merkene vi kjøper vil at vi skal være lykkelige ved å bare være oss selv.
39 produkter
Sorter: Mest kjøpte
Ikke på lager - produktet kan være i butikken din - Finn i butikk
(0)
Florence By Mills Built To Lash Mascara Black
215 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331