Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Emma S. - enkel hudpleie med synlige resultater

Emma S. er et svensk hudpleiemerke som tilbyr produkter av høy kvalitet. Det ble lansert i 2010 av den tidligere toppmodellen Emma Wiklund, som etter mange år i modelljobben vet hva som kreves av effektiv hudpleie. Hudpleieprodukter trenger ikke å være verken kostbare eller kompliserte for å gi synlige resultater. Emma Wiklund har en helhetlig tilnærming til hudpleie og påpeker at man også trenger et godt kosthold hvis man vil ha en vakker, velpleid hud. Emma S. tilbyr et bredt sortiment av produkter –uten parabener og mineraloljer – med alt du trenger for å få gode hudpleierutiner hver dag. Kicks fører også den prisvinnende første duften Rue de Varenne fra Emma S. – en hyllest til gaten i Paris hvor Emma bodde i flere år, og oppfølgerduften Barrow Street for alle New York-frelste, som kom i 2016.

Merker
Hudtype
Duftkategori
Formel
Egenskap
Natural Choice
Duftnoter
35 produkter
Mest kjøpte

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331