Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ceramide Cream Blush Nectar
Ceramide Cream Blush Nectar

Ceramide Cream Blush Nectar

Elizabeth Arden

Flawless Finish Mousse Makeup er en naturlig og svært lett foundation til normal hud til alle som ønsker en naturlig dekkevne med en transparent finish.
330 kr
Nectar

Omtaler

Green girl | 08-03-2016
Har den i Nectar og Plum. Elsker dem! Kjempelett å påføre, sitter godt, nydelig både på lysere foundation og om du velger å gå for bronsere farge på sommeren... Lett ha i vesken, veier ingenting men varer lenge!
Sara | 02-06-2015
Ble litt misfornøyd med ette produktet. Pakningen til produktet i seg selv er ganske dårlig etter min mening. Til prisen syns jeg kvaliteten virket dårlig. Kjøpte plum. Fargen er fin å den er helt grei :) Vurderte kjøpe den i en annen farge, men glad jeg ikke gjorde det.

Mer Informasjon

Flawless Finish Mousse Makeup er en naturlig og svært lett foundation til normal hud til alle som ønsker en naturlig dekkevne med en transparent finish. Denne foundationen inneholder Vitamin E, som virker antioksidernede og fuktingredienser sørger for at huden pleies og mykgjøres. Porene minimeres og fine linjer minskes.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331