Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
White Tea EdT 50 ml

White Tea EdT 50 ml

Elizabeth Arden

White Tea-duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord.
295 kr

Omtaler

Nik | 06-04-2017
Perfekt Sommerduft! Fresh og god, akkurat som jeg liker det. Denne og Zlatan Supreme er egentlig veldig lik så liker du Zlatan sin er jeg sikker på at denne også faller i smak.

Mer Informasjon

White Tea-duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord. Duftens herlige Zen-lignende hjerte av White Tea-ekstrakt, Turkish Rose Absolute og Mate Absolute Paraguay tar deg med til et sted fylt av luksus, samtidig som de beroligende notene av Madras Wood, Ambrette Seed Absolute og en trio av Tranquility Musks avslutter duften på en harmonisk måte. Pust inn. Pust ut. Til kvinnen som ønsker å hengi seg til øyeblikket.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331