Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eight Hour Cream Skin Protectant 50 ml
Kampanje 20%

Eight Hour Cream Skin Protectant 50 ml

Elizabeth Arden

Denne legendariske hudpleieklassikeren lindrer huden når den er tørr eller sprukket, roer ned irritasjoner og fremmer hudens helbredelse.
292 kr
365 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eight Hour Cream Skin Protectant
p092080
v06929558
Elizabeth Arden
NOK
292

Omtaler

Helena | 06-05-2019
Denne kan brukes til det meste av skadet, sprukket eller tørr hud. Hadde tørrhetsflekker på armene, et par gangers bruke med denne, og det har vært borte siden. Bruker den også på urenheter for å roe dem ned. Jeg legger kremen i et tynt lag punktvis på urenhetene som det siste steget i hudpleierutinen, og de forsvinner da etter et par dager. I tillegg unngår jeg akne-arr når jeg bruker denne fra urenheten oppstår. Lukten kan bli for spesiell for noen, men jeg har ingen problemer med den.
Karin | 28-03-2019
Dette er en superduper vidunderkrem som reparerer skadet og sprukken hud på null komma svisj. Litt rar lukt, men den parfymefrie versjonen dufter sterkt av bensin, så da er den originale langt å foretrekke.

Mer Informasjon

Denne legendariske hudpleieklassikeren lindrer huden når den er tørr eller sprukket, roer ned irritasjoner og fremmer hudens helbredelse.
Används dagligen vid behov. Undvik kontakt med ögonen.
Petrolatum, Lanolin, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum, Tocopherol, BHT, Salicylic Acid, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Vegetable Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Parfum (Fragrance), Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Propylparaben, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492).
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331