Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eight Hour® Cream Skin Protectant Lightly Scented 50 ml
Kampanje 20%

Eight Hour® Cream Skin Protectant Lightly Scented 50 ml

Elizabeth Arden

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free inneholder ikke parfyme, men derimot eteriske oljer, som gir en svak, men herlig duft av vanilje.
292 kr
365 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eight Hour® Cream Skin Protectant Lightly Scented
p890453
v43562560
Elizabeth Arden
NOK
292

Omtaler

Ine | 31-05-2019
Elsker denne på leppene, den gjør susen! skulle ønske lukten var litt mildere, eller så er denne super!
Kaja | 15-04-2019
Veldig god krem, nesten som tjukk salve. Allsidig og drøy i bruk. Plus for at den er duft fri. Bruker den på leppene, hender, føtter, albue... Det trenges ikke store mengder for at den skal fungere
Karin | 30-12-2018
Den parfymefrie varianten av Eight Hour Cream Protectant lukter helt forferdelig! Ikke kjøp den, gå for den originale med parfyme. Den uten parfyme har en sterk kjemisk, bensinliknende duft. Umulig å bruke på grunn av dette. Jeg kastet min. Skal kjøpe den originale heretter.

Mer Informasjon

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free inneholder ikke parfyme, men derimot eteriske oljer, som gir en svak, men herlig duft av vanilje. Eight Hour Fragrance Free gir deg de samme fantastiske fordelene som den originale mirakelkremen − den lindrer huden hvis den er tørr eller sprukken, beroliger irritasjoner og fremmer helingsprosessene i huden.
Petrolatum, Lanolin, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minérale, Acacia Decurrens Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract, Vanillin, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Bht, Salicylic Acid, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Vegetable Oil/Olus/Huile Végétale, Zea Mays (Corn) Oil, Benzyl Alcohol, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492).
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331