Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ceramide Replenishing Cleansing Oil 200 ml

Ceramide Replenishing Cleansing Oil 200 ml

Elizabeth Arden

Ceramide Replenishing Cleansing Oil er en utmerket løsning både for fjerning av makeup, og oppløsning av urenheter i huden, samtidig som den tilfører huden næri...
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ceramide Replenishing Cleansing Oil
p88716282
v88716283
Elizabeth Arden
NOK
275

Omtaler

Sofie | 11-03-2018
Tykk olje som fjerner alt av makeup! Det eneste med denne jeg ikke liker er at jeg føler den legger igjen et «lag» på huden etter at jeg har vasket ansiktet.
Minka | 03-06-2017
Denne er så god. Best ever! Fjerner all sminke effektiv og skånsomt. Har prøvd flere lignende produkter som mac, loccitaine m.m men denne er best ! Verdt hver krone.

Mer Informasjon

Ceramide Replenishing Cleansing Oil er en utmerket løsning både for fjerning av makeup, og oppløsning av urenheter i huden, samtidig som den tilfører huden næring med essensielle lipider, for en ren, myk og fuktet hud. Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil forener de antioksiderende og pleiende egenskapene til aprikos-, tistel- og olivenolje for å løse opp rester av kosmetikk og talg, samtidig som oljen bidrar til å gjenopprette hudens barrierelag.
Ta ett pumpetrykk av Ceramide Replenishing Cleansing Oil mellom tørre hender og masser forsiktig på tørt ansikt. Påføring på tørr hud sikrer at sammensetningen kan løse opp makeup og urenheter. Etter 15 sekunder massasje tilsettes en liten mengde vann i hendene før du fortsetter massasjen. Vannet fortykker sammensetningen og gjør den melkehvit. Skyll ansiktet godt og tørk. Følg opp med din daglige hudpleie. Sammensetningen hemmer dannelsen av tette porer og er egnet for alle hudtyper, selv sensitiv hud.
PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331