
1 / 1
Cleansing Mousse
Pris: 249 kr
Selges kun på nett
Ikke tilgjengelig
Med dette produktet får du gratis frakt ·
ECOOKINGs Cleansing Mousse er en skånsom rens som du kan bruke daglig, både morgen og kveld.
Moussen renser effektivt med naturlige skumdannende stoffer, uten å tørke ut huden. Den inneholder økologisk Aloe vera og pro-vitamin B5, som beroliger, kjøler og mykgjør huden. På denne måten bidrar Cleansing Mousse til å holde huden ren og velpleiet.
Cleansing Mousse er spesielt godt egnet for ung og sensitiv hud.
AllergyCertified, parfymefri, vegansk og dermatologisk testet.
Moussen renser effektivt med naturlige skumdannende stoffer, uten å tørke ut huden. Den inneholder økologisk Aloe vera og pro-vitamin B5, som beroliger, kjøler og mykgjør huden. På denne måten bidrar Cleansing Mousse til å holde huden ren og velpleiet.
Cleansing Mousse er spesielt godt egnet for ung og sensitiv hud.
AllergyCertified, parfymefri, vegansk og dermatologisk testet.
Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cocamidopropyl Betaine**, Propanediol**, Maltooligosyl Glucoside**, Glycerin*, Sodium Cocoyl Glutamate**, Hydrogenated Starch Hydrolysate**, Panthenol**, Sodium Levulinate**, Caprylyl Glycol, Phytic Acid**, Potassium Sorbate, Pantolactone.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
| Innhold | 150 ml |
| Enhetspris | 1.660 kr/l |
| Merke | Ecooking |
| Serie | Skin Balance |
| Kategori | Rensemousse |
| Se alt | Ecooking Rensemousse |
| Se alt | Skin Balance Rensemousse |
| Varenummer | 843666 |
| EAN | 5712350547405 |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se innholdet?
Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapslerInspirasjon

Kundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her



