Nyhet
1 / 1
Størrelse:250 ml
215 kr
Som medlem vil du motta 215 poeng

Selges kun på nett

Utsolgt i butikk

Med dette produktet får du gratis frakt · {}
En hårspray skal ideelt sett holde håret på plass uten å gjøre det helt stivt. Derfor er ECOOKINGs hårspray med medium hold designet for å holde håret ditt stylet, samtidig som det tillater bevegelse.

Hårsprayen gir håret mer volum, samtidig som den tilfører lokkene næring med det fuktighetsgivende provitamin B5. I tillegg inneholder hårsprayen en multitasking brunalge som beskytter håret mot forurensning og UV-stråler, samtidig som den fukter, mykgjør og gir glans til håret ditt.

De eteriske oljene i hårsprayen passer til alle hårtyper, og gir den en herlig duft av blomster, grønne blader og et hint av sitrus.

Når det er på tide å fjerne hårsprayen, kan den enkelt vaskes eller børstes ut.

Hårsprayen inneholder:
- Provitamin B5: Et fuktighetsgivende vitamin.
- Laminaria ochroleuca: En brunalge som beskytter håret mot forurensning og UV-stråler, fukter hårstrået, gir glans og gjør det mykere.

Vegansk og dermatologisk testet.
Alcohol Denat**, Dimethyl Ether, VP/VA Copolymer, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride**, Panthenol, Isopropyl Myristate**, Aqua**, Laminaria Ochroleuca Extract**, Citric Acid**, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.

Innhold250 ml
Enhetspris860 kr/l
MerkeEcooking
SerieHair
KategoriHårspray
Se altEcooking Hårspray
Se altHair Hårspray
Varenummer776779
EAN5712350503913

Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundeanmeldelser

Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her