DSQUARED2 - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskesol! Nå får du 20% på utvalgt solkrem & aftersun t.o.m 08.04. 

DSQUARED2

Dsquared2 oppsto takket være den kreative visjonen til tvillingbrødrene Dean og Dan Caten. Brødrene vokste opp i Willowdale i Ontario, Canada og flyttet til New York City i 1983 for å gå på Parson's School of Design. Åtte år senere fulgte de drømmen om å jobbe i Italia, der faren deres var født. Etter å ha samarbeidet med ulike luksusmerker innen mote bestemte de seg for å lansere sin første herrekolleksjon under Dsquared2-merket i 1995. Dsquared2s filosofi er kombinasjon av kontrasterende temaer og henter inspirasjon fra en blanding av deres kanadiske røtter, italiensk skreddersøm og betingelsesløs glamour. Mottoet "work hard / play hard" uttrykker dualismen som er selve essensen av varemerket: hele tiden å skape nye trender uten å miste lekenheten.

8 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331