Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

DSQUARED2

Dsquared2 oppsto takket være den kreative visjonen til tvillingbrødrene Dean og Dan Caten. Brødrene vokste opp i Willowdale i Ontario, Canada og flyttet til New York City i 1983 for å gå på Parson's School of Design. Åtte år senere fulgte de drømmen om å jobbe i Italia, der faren deres var født. Etter å ha samarbeidet med ulike luksusmerker innen mote bestemte de seg for å lansere sin første herrekolleksjon under Dsquared2-merket i 1995. Dsquared2s filosofi er kombinasjon av kontrasterende temaer og henter inspirasjon fra en blanding av deres kanadiske røtter, italiensk skreddersøm og betingelsesløs glamour. Mottoet "work hard / play hard" uttrykker dualismen som er selve essensen av varemerket: hele tiden å skape nye trender uten å miste lekenheten.

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331