Depend - KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Member Deal: I dag får du 20% på kjøp over 600 kr på kicks.no! Logg inn eller bli medlem og angi koden JUNE20 i kassen. Gjelder ikke i butikk. 

Depend

Depend Cosmetic AB startet i Sverige i 1952 og var da pionerer på det svenske markedet innen hårbehandling og hudpleieprodukter. På starten av 90-tallet skiftet selskapet fokus. Da startet et omfattende arbeid for å utvikle nye produkter innen produktkategorien negler/neglepleie. Dette var starten på en suksesshistorie. I dag har vi to fokusområder: negler og øyne. Til negler har vi et fullsortiment som inneholder alt du trenger. Øyesortimentet inneholder nisjeprodukter som forsterker og forskjønner konturen rundt øyet.

Negler

Øyemakeup

Editors pick

164 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Depend, både i butikk og på nettet 

Vil du ha vakre og velpleide negler og øyenbryn i verdensklasse? Fra svenske Depend finner du alle produktene du trenger for å heve din manikyr, pedikyr, vippe- og øyenbrynpleie til neste nivå. I merkets brede utvalg finnes blant annet de bestselgende minilakkene i både klassiske og mer trendy farger, banebrytende stylingprodukter for øyenbryn som øyenbrynsblyanter, øyenbrynskygger og semipermanent øyenbrynsfarge, effektiv sminkefjerning og mykgjørende kroppspleie. Depend tilbyr også løsvipper, sminkekoster, pinsetter og andre sminkeverktøy. Du finner selvfølgelig et stort utvalg av produkter fra Depend hos KICKS, både når det gjelder hudpleie og makeup, sistnevnte er produkter som er spesielt skånsomme mot miljøet. Velkommen til å handle Depend i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet! 

Få profesjonelle resultater hjemme med Depend 

Depend ble grunnlagt i 1952, og finnes i dag i Sverige, Norge, Danmark og Finland. En stor del av produksjonen skjer i Halmstad, Sverige. Depend fokuserer på to områder: vipper og øyenbryn og neglepleie og neglelakk. Depend tilbyr produkter av høy kvalitet til hjemmebruk, og som gir et profesjonelt resultat. De klassiske neglelakkene minilakk finnes i over 60 nyanser og er en bestselger i over 50 land. Hvert år oppdateres også minilakkene med flere nye fargekolleksjoner, slik at du virkelig kan være sikker på at du kan legge en manikyr eller pedikyr som matcher sesongens mote med de mest trendy farger. Når det gjelder øyevipper og øyenbryn, finner du både stylede produkter, farge for hjemmebruk, løsvipper og sminketilbehør som pinsett og vippetang.  

Kjøp Depend i butikk eller på nettet hos KICKS! 

Vil du kunne gi neglene dine profesjonell neglepleie hjemme? Legge en manikyr eller pedikyr i klassiske eller trendy farger som sitter ekstra lenge? Eller farge øyenbryn eller øyevipper og få et like vakkert et resultat som på skjønnhetssalong? Da er Depend det perfekte valget! Hos KICKS finner du et stort utvalg av produkter fra Depend, både når det gjelder neglepleie, hudpleie, makeup og conscious. Velkommen til å handle Depend i din lokale KICKS-butikk eller på nettet! 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024