Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Denman

Det ikoniske merket Denman ble opprettet av en innovatør for mer enn 80 år siden, og er fremdeles et ledende merke for frisører! I 1938 ble en ung gründer fra Nord-Irland ved navn John Denman Dean introdusert for et nytt revolusjonerende produkt, nylon, under en tur til New York. Han kom hjem igjen med en lugar full av dette nye materialet, og like etterpå fant han en måte å bruke det til hårbørster. På 1950-tallet begynte ryktet om denne innovative børsten å spre seg. Kjendisfrisører gjennom flere tiår har kanskje alle hatt sin egen unike stil, men de hadde også alle en Denman hårbørste! I samarbeid med innflytelsesrike frisører fra hele verden utviklet Denman et stort utvalg av forskjellige redskaper og børster som i dag utgjør Denman-serien. Fortsatt familieeid og fremdeles situert i Bangor i Nord-Irland, fortsetter Denman dette samarbeidet med profesjonelle frisører og er derfor et av verdens mest solgte hårbørstemerker!

20 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331