Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Anti-Blemish Solutions BB Cream Medium
Anti-Blemish Solutions BB Cream Medium

Anti-Blemish Solutions BB Cream Medium

Clinique

En matterende BB Cream specielt til uren eller fedtet hud. Kontrollerer olie i  t-zonen og giver en holdbar og medium dækning med UVA/UVB beskyttelse.
295 kr
Medium

Omtaler

Elisabeth! | 08-03-2016
En lett og fin base med satin/matte finish. Dekker mer enn en typisk BB cream (mer som en lett-medium foundation). Sitter fint på og varer 6+ timer på min blandingshud. Produktet er tynnflytende, og må ristes godt før bruk. Fargeutvalget er dessverre ikke det beste på denne basen. Den lyseste fargen (light) er ganske mørk og er for meg en sommerfarge (da jeg er en NW20 mac). Anbefales hvis du ønsker en lett hverdags base som dekker ujevn hudtone og rødhet.

Mer Informasjon

En matterende BB Cream specielt til uren eller fedtet hud. Kontrollerer olie i  t-zonen og giver en holdbar og medium dækning med UVA/UVB beskyttelse. Oliefri formel der ikke tilstopper porerne eller leder til yderligere udbrud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331