Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

High Impact Waterproof Mascara Black
High Impact Waterproof Mascara Black

High Impact Waterproof Mascara Black

Clinique

En vannfast mascara som skaper volum og lengde for dramatiske vipper. Den rene og dype fargen forsterker inntrykket. Gir en klumpe- og dryssefri vannfast holdbarhet i opptil 12 timer.
230 kr
Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
High Impact Waterproof Mascara
p912924
v44257046
Clinique
NOK
230

Omtaler

Siw | 07-04-2019
Jeg har prøvd mange vannfaste mascaraer, og denne er absolutt en av de beste. Kosten er ikke for stor, lett å påføre på vippene og den holder hele dagen uten å drysse.
Ida | 04-03-2018
sepererer vippene mine, og gjør dem lange. Er fornøyd, men kan flake litt.
Solveig Marie Fleischer | 14-09-2017
Jeg har brukt vannfast maskara så lenge jeg har brukt sminke, men denne er den verst jeg noen gang har vært borti. Maskaran veier ned vippene så mye at alt volumet fra vippetangen blir bort. Det blir fort svarte smuler rundt øyene og ikke minst det at jeg har mistet flere og flere vipper etter at jeg begynte å bruke den. Kommer til å holde meg til min fast drugstore maskara fra nå av. Veldig skuffet!

Mer Informasjon

En vannfast mascara som skaper volum og lengde for dramatiske vipper. Den rene og dype fargen forsterker inntrykket. Gir en klumpe- og dryssefri vannfast holdbarhet i opptil 12 timer. Når du har prøvd den, kommer du til å føle deg naken uten! Testet av øyeleger.
Börja vid frans kanten, och "vicka" borsten från sida till sida tills du når fransspetsarna. Upprepa om du vill ha en mer intensiv look. Håll borsten lodrät när du applicerar mascara på nedre fransarna. Pumpa inte borsten in och ut ur behållaren - så det kommer in luft, som torkar ut mascaran. Låt mascaran torka mellan varje lager - så att du undviker att det bildas klumpar. Tas bort med din favorit Clinique makeup remover.0
Volum:8 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331