Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

High Impact Mascara Black

Clinique

Dramatiske vipper. Øker volumet og lengden på hvert vippehår og gir en fyldigere og modigere look. Den rene og dype fargen forsterker inntrykket.
230 kr
Black
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Helene | 30-07-2019
Favorittmaskaraen min! Får fine og fyldige vipper, drysser nesten ikke og man blir såvidt svart under øynene utover dagen. Kjøper denne igjen!
Zainab | 13-05-2019
Bra maskara, men ikke det beste jeg har prøvd.
Elisabeth | 28-04-2019
Denne separerer vippene fint og gir bra med lengde, uten at det blir for mye. Eneste minus er at børsten ikke når alle vippene mine da jeg har ganske tykke vipper.

Mer Informasjon

Dramatiske vipper. Øker volumet og lengden på hvert vippehår og gir en fyldigere og modigere look. Den rene og dype fargen forsterker inntrykket. Bruk den én gang, og du kommer til å føle deg naken uten. Oftalmologisk testet.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste mascara
Start ved vipperoten og vrikk kosten til toppen av vippene. Gjenta for å få en mer intens look. Hold kosten vertikalt når den brukes til de nedre vippene. Pump ikke kosten inn og ut av beholderen - det kan føre til at maskaraen blir fort tørr. La maskaraen tørke mellom hvert lag for å hindre klumping. Fjern med ditt favoritt makeupfjernerprodukt fra Clinique.
Volum:7 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331