Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Full on Lip Polish Zoe (Dazzling orchid)
Full on Lip Polish Zoe (Dazzling orchid)
Full on Lip Polish Zoe (Dazzling orchid)

Full on Lip Polish Zoe (Dazzling orchid)

Buxom

Buxom’s bestselgende lipgloss med skimmrende glans og plumpingeffekt, som gjør leppene dine fyldigere og sensuelle. En mild,prikkende plumpingeffekt med en frisk følelse av minte.
229 kr
Zoe (Dazzling orchid)

Omtaler

M | 30-04-2018
Verdens beste lipgloss, enkelt og greit! Fine farger (Dolly er min favoritt), sitter godt til å være en gloss, perfekt plumpende effekt og ikke minst, veldig fin pris.
Jenny | 11-03-2018
Lukter godt og gir en fin farge og gloss til leppene! Liker produktet, men skulle ønske den holdt litt lengre (:
Anna | 07-03-2018
Elsker denne! Fargen ser ikke lik ut som på bildet, men det gjør meg ingenting. Denne får leppene til å se fyldige og fine ut, og passer godt alene eller med leppestift/lipliner under. Min nye favoritt!

Mer Informasjon

Buxom’s bestselgende lipgloss med skimmrende glans og plumpingeffekt, som gjør leppene dine fyldigere og sensuelle. En mild,prikkende plumpingeffekt med en frisk følelse av minte. Leppene dine blir mye, og samtidig beskyttes med vitamin A & E. Buxom Lip Polish finnes i flere nyanser som gjør det lett å finne sin favoritt.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste lipgloss
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331