Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BUDGIE

Et hårvaremerke som tilbyr prisgunstige styling- og hårpleieprodukter med høy kvalitet. Produktene er produsert av svenske hår- og hudpleiespesialister og har dufter fra den franske parfymebyen Grasse. Hele sortimentet er produsert i Sverige og er 100 prosent vegansk. Oppmuntrende, chict, trendy og nyskapende er nøkkelord for sortimentet. Navnet og signaturfargen gult er hentet fra Budgie-fuglen, undulaten som i likhet med menneskene har et individuelt utseende og en egen stil. Budgie er et BFF-varemerke med ambisjonen om å bygge opp et engasjerende digitalt kollektiv der alle kan møtes for å diskutere, bli inspirert og teste produktene på @thebudgiecollective.com

Merker
Hudtype
Formel
47 produkter
Mest kjøpte

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331