BUDGIE - KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

BUDGIE

Et ungt og fargerikt varemerke med ambisjonen om å inspirere og gjøre skjønnhetsrutinene enda gøyere ved å tilby rimelige skjønnhetsprodukter av høy kvalitet innen hår- og hudpleie. Oppmuntrende, elegant, trendy samt innovativt og nyskapende er slagordene som representerer varemerket.
BUDGIE Hår tilbyr herlig pleie med en ny twist, samt stylingprodukter til hverdags og fest. BUDGIE Face har fokus på effektive ansiktsmasker og serumer, som brukes i tillegg til dine vanlige hudpleieprodukter. Alle produktene er 100 % veganske. Navnet og signaturfargen gult er hentet fra Budgie-fuglen, undulaten som i likhet med menneskene har et individuelt utseende og en egen stil. Budgie er et BFF-varemerke med ambisjonen om å skape et engasjerende digitalt kollektiv der alle kan møtes for å diskutere, bli inspirert og teste produktene på @thebudgiecollective.com

Hårpleie

Tørrshjampo

Hårstyling

Hudpleie

The editor`s pick:

Ingen produkter å vise
Sorter: Mest kjøpte
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024