Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Et hårvaremerke som tilbyr prisgunstige styling- og hårpleieprodukter med høy kvalitet. Produktene er produsert av svenske hår- og hudpleiespesialister og har dufter fra den franske parfymebyen Grasse. Hele sortimentet er produsert i Sverige og er 100 prosent vegansk. Oppmuntrende, chict, trendy og nyskapende er nøkkelord for sortimentet. Navnet og signaturfargen gult er hentet fra Budgie-fuglen, undulaten som i likhet med menneskene har et individuelt utseende og en egen stil. Budgie er et BFF-varemerke med ambisjonen om å bygge opp et engasjerende digitalt kollektiv der alle kan møtes for å diskutere, bli inspirert og teste produktene på @thebudgiecollective.com 

Merker
35 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331