Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

BUDGIE

Et ungt og fargerikt varemerke med ambisjonen om å inspirere og gjøre skjønnhetsrutinene enda gøyere ved å tilby rimelige skjønnhetsprodukter av høy kvalitet innen hår- og hudpleie. Oppmuntrende, elegant, trendy samt innovativt og nyskapende er slagordene som representerer varemerket.
BUDGIE Hår tilbyr herlig pleie med en ny twist, samt stylingprodukter til hverdags og fest. BUDGIE Face har fokus på effektive ansiktsmasker og serumer, som brukes i tillegg til dine vanlige hudpleieprodukter. Alle produktene er 100 % veganske. Navnet og signaturfargen gult er hentet fra Budgie-fuglen, undulaten som i likhet med menneskene har et individuelt utseende og en egen stil. Budgie er et BFF-varemerke med ambisjonen om å skape et engasjerende digitalt kollektiv der alle kan møtes for å diskutere, bli inspirert og teste produktene på @thebudgiecollective.com

55 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331