Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blax

Blax hårstrikker

Blax hårstrikker kom fra Japan og fant først veien til våre markeder via profesjonelle frisører og stylister i Europa og USA. De ser kanskje enkle ut, men hårstrikkene er laget av et utrolig sterkt, resirkulerbart plastmateriale som har helt overlegne egenskaper. De har ingen metallskjøter eller sømmer som sliter på håret. Blax holder seg på plass hele dagen, uansett om du har vått eller tørt hår, om du trener eller svømmer. De bevarer den samme elastisiteten lenge uten å bli slappe eller skjøre av sterk varme eller kulde. Når du skal ta ut Blax-strikken, glir den lett over håret uten å lugge. Blax finnes i flere ulike farger – finn din favoritt hos Kicks!

Merker
1 produkt
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331