Blax - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Blax hårstrikker

Blax hårstrikker kom fra Japan og fant først veien til våre markeder via profesjonelle frisører og stylister i Europa og USA. De ser kanskje enkle ut, men hårstrikkene er laget av et utrolig sterkt, resirkulerbart plastmateriale som har helt overlegne egenskaper. De har ingen metallskjøter eller sømmer som sliter på håret. Blax holder seg på plass hele dagen, uansett om du har vått eller tørt hår, om du trener eller svømmer. De bevarer den samme elastisiteten lenge uten å bli slappe eller skjøre av sterk varme eller kulde. Når du skal ta ut Blax-strikken, glir den lett over håret uten å lugge. Blax finnes i flere ulike farger – finn din favoritt hos Kicks!

1 produkt
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331