Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av ansiktskremer fra Biotherm 

En deilig fuktighetsgivende dagkrem som også byr på herlig spenst og glød er et kjærkomment tilskudd til alle hudpleierutiner. Biotherm tilbyr effektive ansiktskremer som passer til alle hudtyper, uansett om du har tørr, fet, blandingshud eller normal hud. Hvis du har sensitiv hud, kan du også få hjelp og lindring av en ansiktskrem fra Biotherm. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av dagkremer fra Biotherm, som blant annet inneholder naturlige ingredienser fra havet og andre velgjørende komponenter. Flere av ansiktskremene inneholder også Life Plankton, Biotherms unike og probiotiske ingrediens som blant annet styrker hudbarrieren, stimulerer hudens egen vekstfase og bidrar til å bevare hudens struktur. Selvfølgelig tilbyr KICKS også kroppspleie og ansiktspleie fra dette populære merket, inkludert ansiktsrens, ansiktsserum, øyekrem, nattkrem, anti-aging, leppepleie, solbeskyttelse og selvbruning. Velkommen til å kjøpe dagkrem (eller andre hudpleieprodukter) fra Biotherm i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet! 

Hos Biotherm er naturlige ingredienser og bærekraft i fokus 

En hud som får godt med fuktighet ser både velpleid og bedre ut. Dessuten fester og holder makeupen bedre og lenger hvis du legger den på renset hud som akkurat er smurt inn med fuktighetsgivende ingredienser. For Biotherm er det viktig å tilby hudpleieprodukter som inneholder naturlige ingredienser (ofte hentet fra havet), gir synlige resultater og er ekstra behagelige å bruke. Biotherm ble til i Monaco i 1952, da den unge biokjemikeren Jeanine Marissal oppdaget at et spesielt plankton hadde en unikt helbredende effekt på huden. I 1994 kom det neste gjennombruddet, da Biotherms bioforskere lyktes med å utvinne Life Plankton, merkets unike ingrediens som er et aktivt probiotika og som blant annet har en styrkende effekt på hudbarrieren. I dag finnes Life Plankton i de fleste av Biotherms ansiktskremer. Andre ingredienser som brukes i dagkremer fra Biotherm inkluderer styrkende bioceramider, anti-age-virkende pro-retinol, mykgjørende og plumpende kollagenekstraktpeptider og den røde algen rhodophycea, som har en oppstrammende effekt på huden. For Biotherm er det også viktig å jobbe miljøvennlig og respektere livet i havet. Derfor består emballasje fra Biotherm av både resirkulerte materialer og resirkulerbare materialer. 

Kjøp dagkremer fra Biotherm på nettet eller i nærmeste KICKS-butikk 

Hos KICKS finner du et stort utvalg av ansiktskremer fra Biotherm, de passer for alle hudtyper. Enten du har fet hud, tørr hud, normal hud, blandingshud eller sensitiv hud, finner du passende dagkremer fra Biotherm hos KICKS. Ved hjelp av blant annet den probiotiske ingrediensen Life Plankton og andre fordelaktige og pleiende ingredienser, blir huden mykere, spenstigere og får fin glød. Usikker på hvilken ansiktskrem fra Biotherm som passer best for deg? Spør gjerne våre kunnskapsrike ansatte i din nærmeste KICKS-butikk eller still et spørsmål til oss på nettet. Velkommen til å handle dagkrem fra Biotherm fra KICKS! 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331