Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

KICKS butikker

MAKEUP SERVICES

Perfect Base kr. 195  
En perfekt makeup-base tilpasset deg, legges på bare 20 minutter. Vi går gjennom de enkle stegene og triksene som du kan ta med deg hjem for å selv legge en fantastisk base hver dag.
20 min

Gorgeous Makeup kr. 450
En luksuriøs festmakeup legges etter dine ønsker. Vi guider deg gjennom de ulike stegene til et komplett partylook.   
50 min

Everyday Makeup kr. 250
Vi skaper en pen hverdagslook som fremhever  dine naturlige ansiktstrekk. Definerte øyenbryn og den perfekte basen står i fokus.   
30 min 

What’s Trending kr. 195
Vi viser deg det nyeste innen makeup og lærer deg teknikken for å lykkes med et trendy look på egenhånd. Ta kontakt med oss for å få vite mer om vårt trendfokus akkurat nå.   
20 min 

Special Occasion kr. 995
En komplett makeup for bryllup eller en annen spesiell anledning. Ved booking går vi igjennom dine ønsker og skreddersyr tjenesten etter dine behov. 
90 min

SKINCARE SERVICES

Perfect Skin  Kr 195
Etter en hudpleieanalyse guider vi deg til en hudpleierutine og produkter som er tilpasset din hud. 20 min.

Når du utfører en behandling får du 20% på et kjøp i butikken.*
*Gjelder på ordinær pris og maks fem varer. Gjelder ikke på BYREDO, CHANEL eller ved kjøp av Beauty Services.

Utvalget av tjenester kan variere fra butikk til butikk. Ta kontakt med våre skjønnhetseksperter om hva som tilbys i din favorittbutikk. Finn din butikk her. 

 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331