Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Makeup

Perfect Base

En perfekt makeup-base tilpasset deg, legges på bare 20 minutter. Vi går gjennom de enkle stegene og triksene som du kan ta med deg hjem for å selv legge en fantastisk base hver dag.
195 kr. 20 min

Book behandling

Gorgeous Makeup

En luksuriøs festmakeup legges etter dine ønsker. Vi guider deg gjennom de ulike stegene til et komplett partylook.
450 kr. 50 min

Book behandling

Everyday Makeup

Vi skaper en pen hverdagslook som fremhever dine naturlige ansiktstrekk. Definerte øyenbryn og den perfekte basen står i fokus. 
250 kr. 30 min

Book behandling

What's Trending

Vi viser deg det nyeste innen makeup og lærer deg teknikken for å lykkes med et trendy look på egenhånd. Ta kontakt med oss for å få vite mer om vårt trendfokus akkurat nå.
195 kr.  20 min

Book behandling

Special Occasion

En komplett makeup for bryllup eller en annen spesiell anledning. Ved booking går vi igjennom dine ønsker og skreddersyr tjenesten etter dine behov. Ønsker du løsvipper må dette avtales på forhånd.
995 kr. 90 min

Book behandling

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331