Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Batiste tørrshampoo

Visste du at det selges to flasker Batiste i verden hvert eneste sekund? Som verdensledende innen tørrsjampo, kan du alltid være trygg på at produktet holder ypperste kvalitet. Ha en Batiste på lur, og du er sikret et fint og fresht hår hele dagen – enten du rakk hårvasken eller ikke. Produktene fra Batiste er stivelsesbasert med en nyskapende formel som ikke er avhengig av vann for å friske opp håret ditt. Du unngår fett hår, får økt fylde og volum, og ikke minst gir den trett og livløst hår den oppfriskningen det fortjener.
Batiste tørrsjampo kommer i flere ulike dufter og varianter. Fra den diskrete Bare til den trofaste Original og dufteksplosjonen Cherry, finnes det noe for enhver smak. Batiste Plus Range er den originale tørrsjampoen, som fås enten med et hint av farge som effektivt dekker uønsket ettervekst eller med ekstra volumfremmende egenskaper i form av Heavenly Volume og XXL Volume Spray.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331