Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Batiste

Batiste tørrshampoo

Batiste tørrsjampo er perfekt når du har litt dårlig tid, men likevel vil ta deg best mulig ut. Tørrsjampo er et pulver i sprayflaske som gjør håret mindre fett uten bruk av vann. Bare spray den i hårrøttene, børst gjennom og så er du klar! Urenheter, fett og rester av hårprodukter fjernes på et blunk – dette må være den raskeste måten å stelle håret på når du ikke rekker å dusje, eller du rett og slett ikke har noen dusj tilgjengelig. Batiste tørrsjampo er en venn i nøden som gir håret mer volum og en nyvasket look. Batiste fås med forskjellige gode dufter og til ulike hårfarger – for en nyvasket og frisk følelse når som helst, hvor som helst.

Merker
Hårtype
Formel
Natural Choice
14 produkter
Mest kjøpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331