Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Batiste

Batiste tørrshampoo

Batiste tørrsjampo er perfekt når du har litt dårlig tid, men likevel vil ta deg best mulig ut. Tørrsjampo er et pulver i sprayflaske som gjør håret mindre fett uten bruk av vann. Bare spray den i hårrøttene, børst gjennom og så er du klar! Urenheter, fett og rester av hårprodukter fjernes på et blunk – dette må være den raskeste måten å stelle håret på når du ikke rekker å dusje, eller du rett og slett ikke har noen dusj tilgjengelig. Batiste tørrsjampo er en venn i nøden som gir håret mer volum og en nyvasket look. Batiste fås med forskjellige gode dufter og til ulike hårfarger – for en nyvasket og frisk følelse når som helst, hvor som helst.

Merker
Hårtype
Finish
Formel
Natural Choice
16 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331