Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige

Matte Foundation SPF 15 Medium Beige

bareMinerals

Mineralfoundation med ett naturligt UV-filter SPF 15. Den ultralätta silkeslena konsistensen i pulverform känns som en kräm när den appliceras.
459 kr
Medium Beige

Omtaler

Theu | 01-03-2018
Min go to foundation! Dette er en god foundation for de med oljete og fet hud. Det er lett å bygge opp til en viss dekk evne, men full dekkevne får du ikke ut av denne. Denne gir en så utrolig lett og naturlig resultat, samtidig som den lar huden puste. Har merket selv at huden blir bedre av denne foundationen, som den selv påstår at den skal gjøre.
Rachel | 27-02-2018
Dette produktet er supert for dem som foretrekker lite dekk og et naturlig resultat. Den dekker svært lite uansett hvilken kost og mengde jeg bruker, men sitter fint på oljete hud hele dagen. Fin til hverdags, men ikke noe must-have. For en mer dekkende, men noe mer glødende finish, anbefaler jeg å sjekke ut Bare Minerals 'Original Foundation'
May | 25-09-2017
Jeg sliter veldig med dette produktet... Det dekker nesten ikke noe i det hele tatt uansett hvilken kost jeg bruker og hvor mye produkt jeg bruker. Den orginale dekker godt, men holder ikke på den fete huden min lengre enn et par-tre timer og hadde derfor høye forventninger til den matte...

Mer Informasjon

Mineralfoundation med ett naturligt UV-filter SPF 15. Den ultralätta silkeslena konsistensen i pulverform känns som en kräm när den appliceras. Lätt-till-full täckning med naturligt matt finish. Bevisad att minimerar synligheten av porer och att reducera blank hud. Sitter på plats i 8 timmar.
Applicera med SWIRL, TAP and BUFF™-tekniken tills önskad täckning uppnåtts.
Välj borste utifrån vilken täckningsgrad du föredrar.
1. Knacka ut en liten mängd foundation i locket. Arbeta in (SWIRL) foundation med mjuka, bestämda rörelser tills den fångats upp av borsten.
2. Slå av (TAP) eventuell överflödig foundation mot locket. Detta är viktigt för slutresultatet. .
3. Applicera din foundation med cirkulerande rörelser över hela ansiktet (BUFF). Upprepa stegen tills du får önskad täckningsgrad.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331