Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

På KICKS finner du et stort utvalg av ansiktsrens fra Babor

Suksessen til det tyske hudpleiemerket Babor startet i 1955 da grunnleggeren, Dr. Michael Babor, søkte patent på sin unike renseolje Hy-Öl, en tofaserens med vegetabilske oljer fra blant annet soyabønner, sesam og peanøtter, samt ulike urteekstrakter. Suksessen var et faktum og i dag er Hy-Öl fortsatt en bestselger, ikke minst fordi den er effektiv på å løse opp både fett og vannløselig smuss på huden. Den er også skånsom og lar hudens egen beskyttende barriere forbli intakt. Siden Hy-Öl har Babor fortsatt å lansere profesjonell hudpleie med innovative ingredienser, der de fleste kommer fra planteriket og er grundig forsket på i Babors egne forskningsfasiliteter og med støtte fra de mest velrenommerte universitetene. På KICKS finner du et bredt utvalg av ansiktsrens fra Babor - inkludert den berømte Hy-Öl. Vi tilbyr selvfølgelig hudpleie som dagkrem, ansiktsvann, øyekrem, og ansiktspeeling fra dette velkjente og bestselgende merket. Velkommen til å handle Babor i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet.

Kjøp rens fra Babor hos KICKS!

Visste du at Babor er et verdensledende merke når det gjelder profesjonell hudpleie? Helt siden starten har Babor drevet omfattende forskning på huden for å kunne utvikle effektive og skreddersydde produkter, alltid med naturen som kilde til inspirasjon og ingredienser. Med sine produkter ønsker Babor å gi en følelse av velvære og bidra til at du finner din egen, unike skjønnhet ved hjelp av naturlige, plantebaserte ingredienser. Har du fet hud, tørr hud, blandingshud eller normal hud? Hos Babor kan du finne ansiktsrens som passer for både hudtypen og hudproblemene dine. Babor tilbyr også rens som er spesielt utviklet for sensitiv hud, samt hud som ofte får kviser. Med ansiktsrens (og annen hudpleie!) fra Babor, kan du forvente gode resultater og en hud som både føles og ser bra ut. Usikker på hvilken ansiktsrens som passer best for deg og din hud? Våre kunnskapsrike ansatte i nærmeste KICKS-butikk hjelper deg gjerne med å velge riktige produkter, eller du kan spørre oss om råd på nettet. Velkommen til å handle ansiktsrens fra Babor hos KICKS!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331