Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BABOR hudpleie

69 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Kjøp hudpleie fra Babor på nett på KICKS!

Er hudtypen din tørr, normal, kombinert eller fet? Hos Babor finner du all hudpleien du trenger for å få huden du drømmer om. Ønsker du å lindre og motvirke tegn på aldring som pigmenteringer og fine linjer, få bedre elastisitet, fukte huden i dybden eller styrke hudbarrieren? Hudpleien fra Babor håndterer det meste. Babor ble grunnlagt i Aachen i Tyskland i 1956 og er fortsatt en familiebedrift i tredje generasjon, hvor all forskning, utvikling og produksjon også foregår på hjemmebane. Faktisk har Babor et eget forskningsteam som består av hudleger, fysikere, molekylærbiologer, biokjemikere og andre eksperter som sammen skaper moderne og effektive produkter med både aktive og innovative ingredienser. Hvis du velger hudpleie fra Babor, kan du regne med raske og effektive resultater som i tillegg gir langvarig effekt. Hos KICKS kan du handle fra et bredt spekter av hudpleie fra Babor på nettet, slik som ansiktsrengjøring, dagkrem, ansiktsserum, sminkefjerner, ansiktsvann, øyekrem, booster og essens. Hvis du føler deg usikker på hvilken hudpleie som passer deg og huden din best, hjelper vi deg gjerne med tips og råd på nettet. Velkommen til å handle hudpleie fra Babor som utgjør en forskjell på nettet hos KICKS!

Hos KICKS finner du hudpleie fra Babor på nett

Babor streber alltid etter å utvikle effektive produkter, både for å ta vare på alle hudtyper, men også for å behandle spesifikke hudtilstander. Vitenskap og forskning er også en stor del av Babors DNA, og i hudpleieproduktene vil du finne både kjente ingredienser og mer moderne innovasjoner i sammensetningene. Hvis du vil bruke hudpleieprodukter med anti age-virkende retinol, multifunksjonelle peptider, spenstgivende kollagen eller glødende vitamin C, finner du et bredt spekter av effektive hudpleieprodukter fra Babor hos oss på KICKS. Velkommen til å handle Babor hudpleie på nett hos oss!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331