Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Just for you! 25% på Estée Lauder, Clinique & Origins!  Gäller 30.06-02.07.

Akademikliniken

I dag er Akademikliniken Nordens ledende privatklinikk for estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, estetiske behandlinger og profesjonell hudpleie. Med hovedkontor i Sverige og virksomhet Norge, Danmark og Irland utføres i dag mer enn 50 000 estetiske behandlinger hvert år. Akademiklinikens plastiske kirurger har gjennom årenes løp møtt mange pasienter med behov utenfor plastikkirurgiens område. Det har for eksempel handlet om plager som fine linjer, akne og solskadet hud, men også om rynker, tørrhet og tapt elastisitet i huden.

Akademikliniken – hudpleie basert på medisinsk erfaring av hud

Akademikliniken er i dag Nordens ledende private klinikk for estetisk kirurgi. Plastikkirurgene deres har mange års erfaring med å møte pasienter med ulike behov for plastikkirurgisk behandling og pleie – men også med behov for profesjonell hudpleie for å behandle problemer som fine linjer, akne og solskadet hud. Akademiklinikens hudpleieprodukter er dermed utviklet av eksperter med mange års erfaring fra medisinsk ekspertise. Akademiklinikens hudpleieserie inneholder et komplett utvalg produkter for å gi deg en perfekt hudpleierutine. Hudpleieproduktene er inndelt i fire steg: rense, behandle, pleie og beskytte. Rens bør være det første steget i hudpleierutinen, og blant Akademiklinikens renseprodukter er det både produkter tilpasset sensitiv hud og rens med en lett eksfolierende effekt. Det andre steget i hudpleierutinen går ut på å styrke, tilføre fuktighet og bearbeide huden ved hjelp av et serum. Det neste steget, pleie, mykgjør huden og styrker barrierefunksjonen med en krem, eller mykgjører. Du avslutter hudpleierutinen med SPF, som gir effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

Finn hudpleie fra Akademikliniken – personlig tilpasset dine behov

Har du tørr, normal, fet eller moden hud? Akademikliniken tilbyr en rekke produkter som er utviklet for å passe for ulike hudtyper og behov. Huden forandrer seg etter hvert – ytre faktorer som søvn, kosthold og vær påvirker huden, samtidig som den naturlige kollagenproduksjonen i kroppen reduseres med alderen, noe som fører til i tørrere hud med fine linjer. Derfor må hudpleierutinen skreddersys etter dine spesifikke behov. Akademiklinikkens hudpleieserie omfatter effektiv rens, fuktighetsgivende serum, eksfolierende AHA-syrer, aldringsbekjempende vitamin A, glødgivende vitamin C, pleiende kremer og hudbeskyttende solkrem. Du finner også pleiende og fuktighetsgivende produkter for lepper og kropp i Akademiklinikens hudpleiesortiment. Oppdater, suppler eller forny hudpleierutinen med nye eller gamle favoritter fra Akademikliniken hos KICKS. Du finner produktene både online og i butikk.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331