The Ordinary hudpleie - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskekalender: nå får du 30-70% avslag på fantastiske merker. Se alle tilbudene her!

The Ordinary hudpleie

46 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hos KICKS kan du handle hudpleie fra The Ordinary, både i din nærmeste butikk og på nettet!

Da hudpleiemerket The Ordinary så dagens lys hjemme i Canada i september 2016, var ideen å tilby et bredt utvalg av produkter som både var enkle å forstå og enkle å bruke. I tillegg skulle hudpleieproduktene være tydelig merket med hvor prosentandel de inneholdt av en viss aktiv ingrediens, et unikt tilskudd i en skjønnhetsindustri som på den tiden ofte ikke var spesielt transparent – i hvert fall ikke på emballasjen. I dag er hudpleieprodukter med aktive ingredienser i nøye angitte prosentsatser et vanlig innslag på skjønnhetshyllen, men det var The Ordinary som gikk i bresjen for denne stadig voksende trenden, og i dag er det både et kultklassifisert og bestselgende merke over hele verden. Hos KICKS finner du et stort sortiment av hudpleieprodukter fra The Ordinary, både når det gjelder ansiktspleie som ansiktsrens, dagkrem, ansiktsserum, ansiktsvann, ansiktsolje, nattkrem, ansiktspeeling, punktbehandlere, øyekrem og anti-aging. Velkommen til å handle hudpleie i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!

Hos KICKS finner du et stort utvalg av hudpleie fra The Ordinary

Med hudpleie fra The Ordinary er det både morsomt og enkelt å skreddersy din egen hudpleierutine, fordi hudpleiemerket tilbyr mange produkter både for fet hud, tørr hud, blandingshud og normal hud. Vil du gi huden ekstra vakker glød, motvirke aldringstegn som fine linjer og pigmenteringer, bidra til å styrke hudbarrieren eller gi fuktighet i dybden? Du finner alt du trenger i The Ordinarys store utvalg av hudpleieprodukter. Hvis du er usikker på hvilke hudpleieprodukter fra The Ordinary som passer best til huden din, hjelper våre kunnskapsrike ansatte deg gjerne i din nærmeste KICKS-butikk, eller du kan spørre oss om råd på nettet. Velkommen til å kjøpe hudpleie fra The Ordinary hos oss på KICKS!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331