Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

SUVA Beauty

SUVA Beauty ble lansert på markedet i 2015 og ble i utgangspunktet produsert for profesjonelle sminkeartister, men innen et år rettet merket seg mot alle konsumenter. De fargerike SUVA-produktene er sminke med intens pigmentering, enkel blandbarhet og fargemiksologi som oppfyller og overgår selv de profesjonelle artistenes forventninger. SUVA Beauty kjennetegnes av dristige farger, fantasifull moro og av å være nyskapende. Inspirasjonen for produktene er de frodige og livlige Fijiøyene, som produsent og administrerende direktør Shaina kommer fra! Hun fortsetter med å utvikle hvert eneste produkt med artisten i bakhodet og SUVA Beauty er stadig opptatt av å definere og gjenskape tradisjonelle skjønnhetsprodukter på nytt. SUVA Beauty har som mål å begeistre og gi en god stemning til alle artister og produsenter. Om du nå tar fatt i en sminkebørste for første eller tusende gang, SUVA sine fargefulle og profesjonelle produkter vil utfordre deg til å skape trendsettende og inspirerende nye looks!

18 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331